Followers

Sunday, June 5, 2011

KOLEKSI SEPANJANG MEI

Assalamualaikum semua...
Baru hari ni berkesempatan untuk updated blog....harap x bersawang la ya. Memang tempahan terlalu bnyk sampai dah macam kilang kotak dibuatnyer rumah ini. Kepada yang kami tak dapat terima tempahan sebab dah last minute saya mintak maaf banyak2 ya, sebab kami takut tak terbuat dan tak terhantar, kan haru biru jadinya......maybe lain kali ya.
Terima kasih kepada semua yang telah membuat tempahan seoanjang Mei dan JUn ini, harap semua berpuas hati dan kalau ada yang terkurang tu kami mohom maaf la ya... Jom layan untuk gambar2 tempahan sepanjang Mei dan Jun.


















1 comment:

  1. Thank you for the information. I like your blog n love Your content =) Cheers, door gift perkahwinan, cenderahati pengantin, t shirt printing

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...